Kennismakingsgesprek met buren over Aardwarmte Rijnland

Op 11 juni organiseerde Aardwarmte Rijnland een bewonersavond om de buren te informeren over de plannen voor de ontwikkeling van een aardwarmtebron op de Leeweg.

Tijdens de kennismaking lichtten de projectleiders van Aardwarmte Rijnland het voornemen toe om gebouwen en woningen van lokale en duurzame warmte te voorzien met behulp van aardwarmte. Er werd ook uitleg gegeven over het vergunningentraject en de stappen die worden genomen om de benodigde vergunningen te verkrijgen voor de ontwikkeling van de aardwarmtebron. De direct omwonenden kregen inzicht in wat ze kunnen verwachten in de komende periode met betrekking tot de ontwikkeling van de aardwarmtebron en hoe zij op de hoogte gehouden kunnen worden van de vorderingen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over Aardwarmte Rijnland? Meld je dan aan als geïnteresseerde via www.aardwarmterijnland.nl/geinteresseerd/. Je ontvangt elk kwartaal de nieuwste informatie over Aardwarmte Rijnland.